Blogi

Hevosen jalkojen hoito

Hevosen jalkojen hoito on välillä hankalaa. VILLAge villapatjat on erittäin tehokas hoitotuote. Villapatjat sopivat kaikille hevosille, käyttötarkoituksesta riippumatta. Haavojen hoidossa villa on ykköstuote. Villa on antibakteerista mutta samalla hengittävää, joten…
Lue

Tietoa villasta

Hengittävä ja luonnollinen lampaanvilla vaikuttaa myönteisesti ihoon, niveliin, jänteisiin ja lihaksiin ja verenkiertoon.

Lue

Missio, visio ja arvot

Mitkä ovat VILLAgen missio, visio ja arvot? Haluan tarjota hevosenomistajille ekologisen vaihtoehdon hoitaa hevostaan. Haluan, että kaikilla hevosenomistajilla on mahdollisuus testata itse VILLAge-villapatjoja ja ottaa villapatjat käyttöön oman hevosensa kanssa.…
Lue

Hilma ja Vilma

Suomenlampaan villa on puhdasta ja ekologista. Villa on luonnonmateriaali vailla vertaa! Suomenlampaan villa on aina vastuullinen valinta.

Lue

Rivin hoito

Rivi on hevosen vuohisnivelen rohtuma ja ihotulehdus, jota voidaan hoitaa villapatjoilla.

Lue

Tilaa!

Tilaa VILLAge Villapatjat tilauslomakkeen avulla!

Tilaa VILLAge™ Villapatjat

Voit tilata VILLAge™ Villapatjoja alla olevan lomakkeen kautta. Hintaan lisätään toimituskulut. Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi kuittauksen ja maksuohjeet. HUOM! Viestiä ei lähetetä automaattisesti, joten älä ihmettele mikäli et saa sitä välittömästi tilauksen jälkeen!

Toimituskulut:
1-2 paria – 6,10 €
3-4 paria – 6,80 €
Isommissa tilauksissa saat sähköpostiisi tarjouksen.

Villapatjat toimitetaan pareittain. Toimitusaika on 1-2 päivää.

Jos haluat tilata isomman erän tai sinulla on muita erityistoiveita, niin ota yhteyttä puhelimitse tai lähetä sähköpostia, niin kehitetään sinulle sopiva kokonaisuus! Lisätietoihin voit myös lisätä toivomuksesi noutopaikasta.

Tilauslomake

    Tilaan patjat hevoselle (40x45cm)*

    Tilaan patjat ponille (30x35cm)*