Hevosen jalkojen hoito

Hevosen jalkojen hoito

Hevosen jalkojen hoito on välillä hankalaa. VILLAge villapatjat on erittäin tehokas hoitotuote. Villapatjat sopivat kaikille hevosille, käyttötarkoituksesta riippumatta.

Haavojen hoidossa villa on ykköstuote. Villa on antibakteerista mutta samalla hengittävää, joten haavat pääsevät paranemaan.

Patjat sisältävät paljon lanoliinia eli lampaan villan rasvaa, joka hoitaa niveliä ja jänteitä. Eläinlääkäritkin suosittelevat villan käyttöä jännevammojen hoidossa. Villa lievittää myös kipua, joten sitä voi käyttää vamman akuutissa vaiheessa.

Ennaltaehkäisy on myös tärkeää. Treenien jälkeen on hyvä kylmätä jalat ja sitten kääriä lampaanvillaan. Voit kääriä myös märät jalat. Kylmä-lämpö-vaihtelu on hyväksi hevosen jaloille.

Lampaanvillaa voit käyttää nuorilla hevosilla, ratsuilla, ravureilla, kantavilla tammoilla ja vanhoilla hevosilla. Villaa voi käyttää hoitamaan vammaa, ihoa tai ennaltaehkäisemään mahdollisia uusia vammoja.

Villa hengittää ja on tasalämpöinen, pitämättä kuitenkaan hevosen jalkoja liian kuumassa. Liika lämpö voi olla haitallista soluille.

Edellinen artikkeli
Tietoa villasta

Tilaa!

Tilaa VILLAge Villapatjat tilauslomakkeen avulla!

Tilaa VILLAge™ Villapatjat

Voit tilata VILLAge™ Villapatjoja alla olevan lomakkeen kautta. Hintaan lisätään toimituskulut. Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi kuittauksen ja maksuohjeet. HUOM! Viestiä ei lähetetä automaattisesti, joten älä ihmettele mikäli et saa sitä välittömästi tilauksen jälkeen!

Toimituskulut:
1-2 paria – 6,10 €
3-4 paria – 6,80 €
Isommissa tilauksissa saat sähköpostiisi tarjouksen.

Villapatjat toimitetaan pareittain. Toimitusaika on 1-2 päivää.

Jos haluat tilata isomman erän tai sinulla on muita erityistoiveita, niin ota yhteyttä puhelimitse tai lähetä sähköpostia, niin kehitetään sinulle sopiva kokonaisuus! Lisätietoihin voit myös lisätä toivomuksesi noutopaikasta.

Tilauslomake

    Tilaan patjat hevoselle (40x45cm)*

    Tilaan patjat ponille (30x35cm)*