Missio, visio ja arvot

Missio, visio ja arvot

Mitkä ovat VILLAgen missio, visio ja arvot?

Haluan tarjota hevosenomistajille ekologisen vaihtoehdon hoitaa hevostaan. Haluan, että kaikilla hevosenomistajilla on mahdollisuus testata itse VILLAge-villapatjoja ja ottaa villapatjat käyttöön oman hevosensa kanssa.

VILLAge-villapatjoja markkinoidaan ja myydään Suomen markkinoille sekä tulevaisuudessa myös ulkomailla. Paikallisuus valmistuksessa ja suomenlampaanvillan käyttö patjoissa ovat asioita, joista en tingi. Niin kauan kuin raaka-ainetta, eli suomenlampaanvillaa, on saatavilla Etelä-Pohjanmaalta, VILLAge-villapatjat valmistetaan eteläpohjalaisesta lampaanvillasta.

Haluan edistää lampaanvillan käyttöä hevosten hoidossa, sekä pitää esillä ja kohottaa ekologisuutta ja kestävää kehitystä konkreettisesti hevosharrastajien joukossa.

Luonnonmukaisuus tärkeä arvo ja tahdon sen näkyvän enemmän hevostemme hoidossa.

Lampaanvillaa on käytetty vuosikymmeniä hevosten hoidossa, mutta se unohdettiin hetkeksi. Nyt on uusi aika ottaa hyväksi havaittu luontoäidin keino käyttöön.

Edellinen artikkeli
Hilma ja Vilma
Seuraava artikkeli
Tietoa villasta

Tilaa!

Tilaa VILLAge Villapatjat tilauslomakkeen avulla!

Tilaa VILLAge™ Villapatjat

Voit tilata VILLAge™ Villapatjoja alla olevan lomakkeen kautta. Hintaan lisätään toimituskulut. Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi kuittauksen ja maksuohjeet. HUOM! Viestiä ei lähetetä automaattisesti, joten älä ihmettele mikäli et saa sitä välittömästi tilauksen jälkeen!

Toimituskulut:
1-2 paria – 6,10 €
3-4 paria – 6,80 €
Isommissa tilauksissa saat sähköpostiisi tarjouksen.

Villapatjat toimitetaan pareittain. Toimitusaika on 1-2 päivää.

Jos haluat tilata isomman erän tai sinulla on muita erityistoiveita, niin ota yhteyttä puhelimitse tai lähetä sähköpostia, niin kehitetään sinulle sopiva kokonaisuus! Lisätietoihin voit myös lisätä toivomuksesi noutopaikasta.

Tilauslomake

    Tilaan patjat hevoselle (40x45cm)*

    Tilaan patjat ponille (30x35cm)*