VILLAge™
Ullkuddar

Utsökt vårdprodukt för din häst

Tillverkad lokalt, just här på finska landsbygden av finsk fårull, är VILLAge ™ ullkuddar något mjukt och närande för din häst. VILLAge ™ ullkuddar försäkrar att din häst mår bra och fungerar väl också i framtiden.

Den hemliga ingrediensen är naturligt fett av ullen, kallat lanolin. Kuddarna förbättrar blodcirkulation och minskar svullnad. Ull läker mugg och sår, naturligt och effektivt.

Bästa sättet att behandla din häst med ull är att slå in ullen från hov till knä. Låt dynorna göra sin magi över natten. Naturligtvis kan du använda dem även under transport eller någon annan kortare period.

Genom att hålla ullen torr och ren kommer du att försäkra att produkten håller så länge som möjligt, även i en månad. När du känner att lanolinet tar slut vet du att det är dags att byta ut ullen med ett nytt par. Produkten är 100% biologiskt nedbrytbar och ekologisk.

Du kan beställa VILLAge ™ Ullkuddar via formuläret nedan.

Beställ VILLAge™ Ullkuddar

Du kan beställa VILLAge ™ ullmadrasser via formuläret nedan. Leveranskostnader min. € 6,10 tillkommer i priset. Efter beställningen får du ett kvitto och betalningsinstruktioner i ditt mejl. NOTERA! Meddelandet skickas inte automatiskt, så bli inte förvånad om du inte får det direkt efter beställningen!

VILLAge ™ Ullkuddar levereras i par.

Om du är intresserad av att göra en större volymorder eller vill fråga om partnerskap, vänligen kontakta via e -post eller telefon. Du kan lägga till önskat avhämtningsställe i ytterligare information -fältet.

Beställningsformulär

    Order kvantitet för en häst (40x45cm)*

    Order kvantitet för en ponny (30x35cm)*