VILLAge™ Villapatjat

Ainutlaatuinen hoitotuote hevosille

VILLAge™ Villapatjat on valmistettu suomenlampaanvillasta. Villan lyömättömät ominaisuudet, lämpö ja lanoliini hoitavat hevostasi näkyvin tuloksin.
Villa on karstattu patjoiksi, mutta muuten se on käsittelemätöntä. Lampaan rasva, eli lanoliini, on villassa tallella. Se onkin juuri tuotteen hoitava ominaisuus.
Ottaessasi patjat käteesi, huomaat mistä puhun!

Tuote hoitaa rivit ja haavat nopeasti. Villa kiihdyttää verenkiertoa joka ennaltaehkäisee rasitusvammoja. Myös turvotus kaikkoaa tehokkaasti.
Kääri villat kuivaan jalkaan ja kokonaan pintelin alle koko yöksi, ja aamulla jalat ovat kuivat. Pitäessäsi tuotteen kuivana ja puhtaana, villan ominaisuudet pysyvät hyvänä noin kuukauden ajan.
Voi myös käyttää esimerkiksi kuljetuksen aikana tai treenin jälkeen palautumiseen.

Patjat myydään pareina. Patjojen väri vaihtelee.

Isommat erät ja kiinnostus jälleenmyyntiin, ota yhteyttä sähköpostilla tai soita!

VILLAge™ Villapatjojen käyttö

Paras hoitovaste saadaan käärimällä villapatjat koko yöksi. Kääri villa kokonaan pintelin alle, että se pysyy kuivana ja puhtaana.

VILLAge™ Villapatjat on tehty reilun kokoisiksi, jotta käyttöikä olisi mahdollisimman pitkä, ja jotta ne kestäisivät pienen kutistumisen. Suomenlampaan villa huovuttuu helposti, varsinkin parin ensimmmäisen käyttökerran aikana. Kannattaa laittaa pätkä pinteliä kerrosten väliin, kun aloitat käärimisen. Näin löydät kerrokset purkaessa paremmin. Patjaa voi varovasti vetää muotoonsa.

Varastoi tuote kuivaan paikkaan.

Patjat sisältävät paljon lanoliinia, mutta kuitenkin joka käyttökerralla sitä imeytyy myös hevoseen. Ahkerasti käytettynä tuotteen käyttöikä on noin kuukausi. Lämpövaikutus toki ei häviä tämänkään jälkeen. Käytetty tuote ei rasita luontoa ja on 100%  biohajoava.

Suomenlammas

Suomenlammas on Suomen alkuperäinen ja yleisin lammasrotu. Lampaat ovat yleensä terveitä ja pitkäikäisiä. Ne ovat eloisia ja valppaita ja niillä on hyvä laumavaisto.

Suomenlampaan villa on pehmeää, joustavaa, kiharaa ja sitoo paljon ilmaa, joka tekee siitä lämmintä. Suomenlampaanvilla on ainutlaatuista ja merinovillan luokkaa.

Villan tärkein osa on lanoliini, villan rasva. Suomenlampaanvilla on poikkeuksellisen rasvaista. Villan lämpö ja lanoliini tekevät villapatjoista hoitavan tuotteen. Yhdessä ne korjaavat ihon pieniä haavoja, parantavat verenkiertoa ja laskevat turvotusta. Se imee itseensä kosteutta, pitäen ihon kuivana. Suomenlampaan villa huovuttuu helposti.

Ekologista, vettä hylkivää

Villa on ekologista ja kestävää. Se on 100 % uusiutuva luonnontuote. Villa hylkii likaa ja vettä. Aidon suomenlampaan villan omaisuuksiin kuuluu myös huovuttuminen. Villa maatuu muutamassa vuodessa.

Lampaiden hyvinvointi on tärkeää

Lampaiden keritseminen 1–2 kertaa vuodessa on niiden hyvinvoinnille olennaista. Kerintä ei satu, mutta jos se jätetään tekemättä lampaat kärsivät liiallisesta villamäärästä. Suomenlampaiden värit vaihtelevat valkoisesta mustaan ja ruskeaan, siksi villapatjojen väri on ruskeanharmaa. Yhdestä lampaasta tulee noin 3 kg villaa.

Ratkaisu löytyi

Useilla lampoloilla kerittyä villaa kertyy ongelmaksi saakka, se kompostoidaan tai laitetaan lantalaan. Haluan kierrättää tämän upean suomalaisen materiaalin jatkokäyttöön hevosten hyvinvointituotteiksi. Haluan omalta osaltani olla tukemassa hienoa, alkuperäistä suomalaista rotua. Instagram tililläni seikkailee Pojanluomalaiset suomenlampaat Hilma ja Vilma säännöllisesti, sekä heidän monet kaverit.

Tilaa VILLAge™ Villapatjat

Voit tilata VILLAge™ Villapatjoja alla olevan lomakkeen kautta. Hintaan lisätään toimituskulut. Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi kuittauksen ja maksuohjeet. HUOM! Viestiä ei lähetetä automaattisesti, joten älä ihmettele mikäli et saa sitä välittömästi tilauksen jälkeen!

Toimituskulut:
1-2 paria – 6,10 €
3-4 paria – 6,80 €
Isommissa tilauksissa saat sähköpostiisi tarjouksen.

Villapatjat toimitetaan pareittain. Toimitusaika on 1-2 päivää.

Jos haluat tilata isomman erän tai sinulla on muita erityistoiveita, niin ota yhteyttä puhelimitse tai lähetä sähköpostia, niin kehitetään sinulle sopiva kokonaisuus! Lisätietoihin voit myös lisätä toivomuksesi noutopaikasta.

Tilauslomake

    Tilaan patjat hevoselle (40x45cm)*

    Tilaan patjat ponille (30x35cm)*