Tietoa villasta

Tietoa villasta

Villaa pidetään yleisesti parannuskeinona moniin sairauksiin. Raakavillan teho ehkä unohdettiin muutamaksi vuosikymmeniksi, mutta nyt onneksi ollaan jälleen back to basics.

Villa vaikuttaa myönteisesti ihoon, niveliin, jänteisiin ja lihaksiin. Sen avulla voi myös parantaa verenkiertoa, koska se laajentaa verisuonia.

Salainen aineosa, eli the secret ingredient on kuitenkin lampaan rasva, tarkemmin sanottuna lanoliini. Lämmön vaikutuksessa lanoliini imeytyy ihoon hoitaen ja vahvistaen sitä. Turvotus jaloissa laskee villan hieroessa ihoa. Tuote on loistava rasitusvammojen ennaltaehkäisyssä ja palautumisessa.

Lampaanvilla on antiseptista, joten se sopii loistavasti myös tallin ensiapukaappiin. Haavat paranevat nopeammin ja villa on paras ratkaisu rivin hoitoon. Käytä yön ajan tai lyhyemmissä pätkissä, kuten kuljetuksessa tai treenin jälkeen. Lue lisää ohjeita tältä sivulta. Lisätietoa rivin hoidosta löydät täältä.

Lopuksi pieni lainaus Ruskovillan mainoslehdestä:

”Villan luontaiset tekniset ominaisuudet ovat lyömättömät, ja kun ne yhdistetään tarkasti mietittyihin yksityiskohtiin, […] saadaan aikaan kerrasto, joka ei jätä käyttäjäänsä pulaan haastavimmissakaan olosuhteissa”, kertoo Ruskovillan toimitusjohtaja Ossi Näkki.

Voittamattomin villan ominaisuuksista on sen hengittävyys. Luonnonmateriaali hengittää olematta kuitenkaan liian kuuma tai kylmä. Siksi se on lyömätön materiaali vauvan vaatteissa. Ruskovillan myssyt tietänee monikin jolla on omia pieniä lapsia. Myssyissä villan kuidut hierovat vauvan herkkää päänahkaa kiihdyttäen verenkiertoa. Sama toteutuu VILLAge-villapatjoissa. Kääriessäsi ne hevosen jalkoihin, pienikin liike yön aikana hieroo jänteitä ja niveliä, saaden samalla lanoliinin imeytymään ihoon. Näin jännevammat korjaantuvat.

Back to the basics. VILLAge.

Edellinen artikkeli
Missio, visio ja arvot
Seuraava artikkeli
Hevosen jalkojen hoito

Tilaa!

Tilaa VILLAge Villapatjat tilauslomakkeen avulla!

Tilaa VILLAge™ Villapatjat

Voit tilata VILLAge™ Villapatjoja alla olevan lomakkeen kautta. Hintaan lisätään toimituskulut. Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi kuittauksen ja maksuohjeet. HUOM! Viestiä ei lähetetä automaattisesti, joten älä ihmettele mikäli et saa sitä välittömästi tilauksen jälkeen!

Toimituskulut:
1-2 paria – 6,10 €
3-4 paria – 6,80 €
Isommissa tilauksissa saat sähköpostiisi tarjouksen.

Villapatjat toimitetaan pareittain. Toimitusaika on 1-2 päivää.

Jos haluat tilata isomman erän tai sinulla on muita erityistoiveita, niin ota yhteyttä puhelimitse tai lähetä sähköpostia, niin kehitetään sinulle sopiva kokonaisuus! Lisätietoihin voit myös lisätä toivomuksesi noutopaikasta.

Tilauslomake

    Tilaan patjat hevoselle (40x45cm)*

    Tilaan patjat ponille (30x35cm)*