Hevosen jalkojen hoito

Hevosen jalkojen hoito

Hevosen jalkojen hoito on välillä hankalaa. VILLAge villapatjat on erittäin tehokas hoitotuote. Villapatjat sopivat kaikille hevosille, käyttötarkoituksesta riippumatta.

Haavojen hoidossa villa on ykköstuote. Villa on antibakteerista mutta samalla hengittävää, joten haavat pääsevät paranemaan nopeasti ja luonnollisesti.

VILLAgen villapatjat sisältävät paljon lanoliinia eli lampaan rasvaa, joka hoitaa niveliä ja jänteitä. Eläinlääkäritkin suosittelevat lampaanvillan käyttöä jännevammojen ja nivelvaurioiden kotihoidossa. Villa lievittää myös kipua, joten sitä voi käyttää vamman akuutissa vaiheessa.

Ennaltaehkäisy on myös tärkeää. Treenien jälkeen on hyvä kylmätä jalat ja sitten kääriä lampaanvillat. Voit kääriä myös märät jalat. Kylmä-lämpö-vaihtelu on hyväksi hevosen jaloille.

Lampaanvillaa voit käyttää nuorilla hevosilla, ratsuilla, ravureilla, kantavilla tammoilla ja vanhoilla hevosilla. Villaa voi käyttää hoitamaan vammaa, ihoa tai ennaltaehkäisemään mahdollisia uusia vammoja.

Jos hevosellasi on valkoiset jalat, ihoa kannattaa vahvistaa villoilla, jo ennenkuin rivi yllättää. VILLAgen patjoillaon hoidettu pahojakin vuohistulehduksia muutamassa päivässä!

Villa hengittää ja on tasalämpöinen, pitämättä kuitenkaan hevosen jalkoja liian kuumassa. Kesällä hevosen jalat eivät hikoile villapatjojen kanssa.

Paras käyttövaste saadaan, kun villat kääritään yöksi. Voit käyttää VILLAge villapatjoja myös ulkona, vaikka hevosesi asuisi pihatossa. Ota huomioon korkeus, mistä alat kääriä. Pinteli ei saa kastua, tai se alkaa valua alaspäin.

 

Kokeile - et pety!

Takaisin blogiin