Yritys

VILLAgen esittely

Moikka!

Olen Elina ja asun Etelä-Pohjanmaalla, Koskenkorvalla.

Perustin VILLAgen keväällä 2021 ollessani äitiyslomalla.

Minulla on pitkä hevostausta ja olen käyttänyt lampaanvillaa omilla hevosillani erilaisiin turvotuksiin ja ruhjeisiin jo pitkään. Tiedän, että en ole siinä ainoa. Villaa on käytetty ja käytetään edelleen sekä ravi- että ratsuhevosilla hyvin tuloksin. Sen tiedetään esimerkiksi poistavan nestettä ja turvotusta hevosen jaloista turvallisesti ja tehokkaasti. Rivin hoitoon lampaanvilla on nopea apu. Tämän lisäksi sillä on monia muita hyviä vaikutuksia mm. antibakteerisen ominaisuutensa vuoksi.

Innostuin ajatuksesta ja päätin tehdä testierän. Keräsin palautetta ja fiiliksiä, opiskelin villan ominaisuuksista ja lammasroduista. Testasin itse patjoja paljon ja kasvatin testiryhmää. Käyttökokemukset, positiivinen palaute ja kysyntä yllättivät! Päädyin käyttämään vain suomenlampaanvillaa ja tällä hetkellä kaikki käyttämäni villa tulee Etelä-Pohjanmaalta. Villaa on jopa haitaksi asti, koska sille ei nykyisellään ole järkevää jatkokäyttöä. Niinpä syntyi tuote, joka on sekä ekologinen että kaikille hevosille sopiva: VILLAge lampaanvillapatjat.

Jopa eläinlääkärit suosittelvat lampaanvillaa hevosten jännevammojen hoitoon ja kuntoutukseen. Kyseessä on siis todellinen supertuote hevosten jalkojen hoitoon.

VILLAgen patjoja käyttävät niin ravurit, ratsut kuin varsat ja eläkeläiset. Kaikki hevoset hyötyvät villan ominaisuuksista. Oli kyseessä sitten tuore haava, vanha vamma tai palautumisen maksimointi.

Minut löydät useasta sosiaalisen median alustalta, kuten Instagramista, Facebookista ja myös TikTokista, @village_villapatjat nimellä.

Villaisin terkuin,
Villa-Elina ja assarit

Seuraa VILLAgea somessa!

#villafromthevillage #suomenlampaanvilla #eteläpohjanmaa #koskenkorva #naisyrittäjät #esteratsastus #dressagetraining #raviurheilu #eventing #hevosenhyvinvointi #horsecare #ekologinenhevostuote #hevosenhoito #rivinhoito #jännevamma #villagepatjat #villagevillapatjat

Sivuston omien valokuvien takana on Taina Renkola @tainarenkola!