Missio, visio ja arvot

Missio, visio ja arvot

Mitkä ovat VILLAgen missio, visio ja arvot?

Haluan tarjota hevosenomistajille ekologisen vaihtoehdon hoitaa hevostaan. Haluan, että kaikilla hevosenomistajilla on mahdollisuus testata itse VILLAge-villapatjoja, huomata tulokset ja ottaa villapatjat käyttöön oman hevosensa kanssa.

VILLAge-villapatjoja markkinoidaan ja myydään oman verkkokaupan, sekä lukuisien jälleenmyyjien kautta Suomessa ja ulkomailla. Jälleenmyyjien avulla varmistan, että tuotetta on saatavilla helposti mahdollisimman monelle hevosenomistajalle. 

 Paikallisuus valmistuksessa ja suomenlampaanvillan käyttö patjoissa ovat asioita, joista en tingi. Niin kauan kuin raaka-aineen saanti ja tuotanto on mahdollista Etelä-Pohjanmaalla, lampaat keritään ja VILLAge-villapatjat valmistetaan Etelä-Pohjanmaalla.

Haluan edistää lampaanvillan käyttöä hevosten hoidossa, sekä pitää esillä ja kohottaa ekologisuutta ja kestävää kehitystä konkreettisesti hevosharrastajien joukossa. Pyrin kertomaan myös lampaista, suomenlampaasta rotun ja villan muista käyttötarkoituksista aktiivisesti sosiaalisen median kanavissani.

Luonnonmukaisuus on tärkeä arvo ja tahdon sen näkyvän enemmän hevostemme hoidossa.

Lampaanvillaa on käytetty vuosikymmeniä hevosten hoidossa, mutta se unohdettiin hetkeksi. Nyt on uusi aika ottaa hyväksi havaittu luontoäidin keino käyttöön. Kokeile, et kadu!

Takaisin blogiin